Valitse sivu

Laskutuskumppanimme Ropo Capital on ottanut käyttöön sähköiset maksumuistutukset. Jos laskun maksu unohtuu, siitä saa ilmoituksen samassa kanavassa, jossa on saanut alkuperäisen laskunkin. Sähköiset muistutukset otetaan aluksi käyttöön sähköposti- ja verkkolaskuilla ja niiden käyttöä laajennetaan myöhemmin muihin laskutuskanaviin.

Sähköisten maksumuistutusten kanavavalikoimaa on nyt laajennettu e-laskumuistutuksella, joka on käytettävissä Danske Bankin, OP:n, S-Pankin ja Ålandsbankenin asiakkailla. Muita pankkeja lisätään e-laskumuistutuksen piiriin sitä mukaa, kun ne tukevat sähköistä muistuttamista.

Mistä muistutuksessa on kyse?
Sähköinen muistutus varmistaa, ettei maksamaton lasku jää huomaamatta. Muistutus antaa mahdollisuuden reagoida maksamattomaan laskuun välittömästi. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto ja auttaa vähentämään virheitä, kun laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin.

Jos sinulla on kysyttävää myöhästyneisiin maksuihin tai maksujärjestelyihin liittyen, otathan yhteyttä Ropo Capitalin asiakaspalveluun:  ropocapital.fi/asiakaspalvelu | ropo-online.fi