Valitse sivu

Kiertokapula

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1993. Tarjoamme palvelujamme ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meille myönnettiin Yhteiskunnallinen yritys -merkki vuonna 2017.

Vastaamme toimialueemme yhdyskuntajätehuollosta Kanta-Hämeessä, Etelä-Pirkanmaalla ja Keski-Uusimaalla. Toimialueeseen kuuluu 13 kuntaa: Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala, Järvenpää, Kerava, Loppi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Valkeakoski.

Kerätty yhdyskuntajäte hyödynnetään energiana, ja biojäte käytetään raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat biokaasua, kompostimultaa sekä erityyppisiä maanparannustuotteita. Teemme myös sopimuksia järjestetyn jätehuollon hoitamisesta kuntien alueilla ja kierrätysyhteistyöstä tuottajayhteisöjen kanssa. Huolehdimme lisäksi osaltamme hyötyjätteiden ja vaarallisten jätteiden keräyksestä, kuljetuksesta ja hyödyntämisestä sekä jätteidenkäsittelyalueidemme yhteydessä sijaitsevista, hoidossamme olevista käytössä olevista ja suljetuista loppusijoitusalueista lain velvoittamalla tavalla.

Annamme kaikkiin toimintoihimme liittyvää neuvontaa ja viestimme aktiivisesti eri kohderyhmille.

Periaatteenamme on kestävä kehitys, jonka mukaan hoidamme tehtävämme vastuullisesti, ympäristöystävällisesti, turvallisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö.

Tutustu vuosikatsaukseemme.