Valitse sivu

Toimintajärjestelmä

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Kiertokapulan visio on, että se tunnetaan osaavana ja vastuullisena jätehuollon toimijana. Yhtiön monipuoliset palvelut tuotetaan ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Toimintajärjestelmä tukee yhtiön asettamia arvoja, joita ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö, hyvinvoiva henkilöstö ja asiantunteva kumppani.

Toimintajärjestelmä perustuu toiminnan tarpeisiin ja se koostuu ympäristö-, turvallisuus-, laatu- ja tietoturva-asioista, joita ohjaavat ISO-standardien sisällöt. Yhtiön ympäristöjärjestelmällä on ollut vuodesta 1998 lähtien ISO 14001-standardin mukainen sertifikaatti. Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmälle saatiin ISO 45001-standardin mukainen sertifikaatti vuonna 2019. Yhtiön laadunhallintajärjestelmä sai ISO 9001-standardin mukaisen sertifikaatin vuonna 2020.

Laatu-, ympäristö-, työterveys ja työturvallisuusjärjestelmän sertifikaatti pdf-muodossa.

Toimintapolitiikka

Toimintajärjestelmän soveltamisala

Toimintajärjestelmä kattaa Kiertokapulan koko toiminnan sisältäen jätteidenkäsittelyalueiden toiminnot (Karanoja, Kapula, Puolmatka, Metsä-Tuomela, Lumikorpi ja Rehakka), kuntaurakat ja kaikki tarjottavat palvelut. Mukaan kuuluvat myös toiminnan toteuttamiseen liittyvät yhteistyökumppanuudet.