Valitse sivu

Yläkoulut

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Ympäristökasvatusta yläkouluille

Ympäristökouluttajamme tekevät vierailuja kouluille joko paikan päälle tai etäoppituntien muodossa. Yläkouluille suunnatuilla oppitunneilla käsitellään erilaisia jätehuollon, lajittelun ja kestävän elämäntavan aiheita käytännön näkökulmasta.

Yläkouluikäisten tutustumiskäynneillä jätteidenkäsittelyalueella havainnollistuu, millaisia jätteitä me ihmiset tuotamme, miten ne lajitellaan sekä missä materiaaleissa tai uusissa tuotteissa jätteitä voidaan hyödyntää.

Tilaa oppitunti koulullenne tai vierailukäynti jätteidenkäsittelyalueellemme täältä. Vierailukäynnit kouluilla ja tutustumiset jätteenkäsittelyalueille ovat maksuttomia.

 

 

 

 Uutiskirje yläkouluille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme puuhavinkkejä, joissa ympäristökasvatus on huomioitu. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.

Materiaalit yläkouluihin

Kierrätysalias yläkouluikäisille – ohje & materiaali

Ulkoministeriön globaalikasvatusaineisto kouluille. Linkki. Aineisto sopii käytettäväksi useiden eri aineiden oppitunneilla, kun aiheena on muun muassa tulevaisuus, kestävä kehitys tai aktiivinen kansalaisuus.