Valitse sivu

Ura Kiertokapulalla

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Työskentelemme hyvän ja terveellisen ympäristön parhaaksi. Tällä hetkellä meillä on noin 90 osaajaa niin asiakaspalvelutehtävissä kuin erilaisissa teknisen ja kaupallisen alan asiantuntija- ja hallintotehtävissä.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme. Alamme edelläkävijyys velvoittaa meitä jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja luomaan siten myös henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittyä tehtävissään.


Haemme nyt

Henkilöstöpäällikköä Hämeenlinnan toimipisteeseemme.
Oletko kokenut henkilöstöhallinnon ja -kehityksen osaaja, jolle johdon ja henkilöstön työssä onnistuminen ja viihtyminen on sydämen asia? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen ja monipuolinen rooli, jossa pääset jatkamaan edeltäjäsi ansiokasta työtä mukavien ihmisten parissa. Henkilöstöpäällikön roolissa pääset ottamaan kokonaisvastuun Kiertokapulan henkilöstöhallinnosta, henkilöstön osaamisen ja esihenkilötyön kehittämisestä sekä toimintaamme tukevista monipuolisista henkilöstöpalveluista. Työskentelet läheisessä yhteistyössä koko henkilöstömme kanssa ja annat vahvan panoksesi kasvullemme ja organisaatiokulttuurimme kehitykselle. Lue lisää tehtävästä ja hae!

Logistiikkakoordinaattoria kuljetus ja keräys -yksikköömme.
Logistiikkakoordinaattorina vastaat päivittäisten jätekuljetustemme koordinoinnista ja hallinnasta sekä urakoitsijaverkoston yhteydenpidosta ja yhteistyöstä. Roolissa keskeistä on palvelutuotannon tilanteen valvonta ja laadun varmistaminen asiakaslupaustemme mukaisella tavalla, palvelupoikkeamia tunnistaen ja ratkaisten sekä niiden syntyä ennaltaehkäisten. Luot myös toiminta- ja yhteistyötapoja urakoitsijoiden kanssa ja huolehdit säännöllisestä vuorovaikutuksesta urakoitsijaverkoston kanssa. Lue tehtävästä lisää ja hae!


Jos haluaisit liittyä joukkoomme, mutta meillä ei ole juuri nyt sinulle sopivaa työtä avoinna, kerro osaamisestasi avoimella työhakemuksella.
Otamme sinuun yhteyttä, jos sinulle sopiva tehtävä avautuu haettavaksi.


GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle