Valitse sivu

Yhteistyökumppanimme

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Kiertokapulan tavoitteena on yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa olla edelläkävijä vastuullisessa ja ympäristöystävällisessä jätteidenkäsittelyssä. Yhteistyö ja verkostoituminen alan toimijoiden kanssa on meille tärkeää. Ympäristövaikutukset pyritään huomioimaan jätteiden koko elinkaaren aikana jätteiden keräyksestä loppusijoitusalueille.

Fortum Oyj

Fortum Oyj:n kanssa huolehdimme jätteiden materiaali- ja energiahyödyntämisestä. Toimialueeltamme kerätty yhdyskuntajäte on hyödynnetty energiaksi Fortumin (ent. Ekokem Oy) Riihimäen jätevoimalassa jo vuodesta 2007 lähtien. Laitos oli tuolloin Suomen ensimmäinen jätteistä energiaa tuottava voimala.

Vuodesta 2016 alkaen jätteiden hyödyntäminen materiaalina on lisääntynyt Fortumille rakennetun Kiertotalouskylän ansiosta. Kiertotalouskylässä yhdyskuntajätteen sisältämät materiaalit kiertävät eteenpäin Ekojalostamon, Muovijalostamon ja Biojalostamon kautta.

Fortum Oy:n logo.

Tehokierto Oy

Tehokierto Oy on syksyllä 2019 perustettu Kiertokapula Oy:n ja Destaclean Oy:n yhteisyritys, joka vastaanottaa yrityksiltä markkinaehtoista rakennus- ja purkujätettä Kiertokapulan viidellä jätteenkäsittelyalueella. Lisätietoa Tehokierrosta löytyy yrityksen nettisivuilta www.tehokierto.fi. Tilinavauksesta, laskutuksesta tai muista Tehokiertoon liittyvistä asioista voitte kysyä sähköpostitse info[at]tehokierto.fi tai puhelimitse puh. 040 154 5009.