Valitse sivu

Opiskelijoille

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Ympäristökasvatusta toisen asteen oppilaitoksille ja korkeakouluille

Opiskelijoille suunnatuilla oppitunneilla käsitellään erilaisia kodin jätehuollon, lajittelun ja kestävän elämäntavan aiheita käytännön näkökulmasta. Esityksissä voidaan huomioida opiskelijoiden elämänvaihe esimerkiksi omaan kotiin muuttaville tai aikuisopiskelijoille kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi. Toki oma opiskeluala voidaan esityksessä huomioida myös. Oppitunnit voidaan pitää etäyhteyksin Teamsin kautta tai paikan päällä koululla. 

Opiskelijoille sopii mainiosti tutustumiskäynti jätteidenkäsittelyalueelle, jossa pääsee tutustumaan nykyaikaiseen jätteidenkäsittelyalueeseen ja jätteiden hyödyntämiseen.

Tilaa vierailukäynti tai tutustuminen jätteidenkäsittelyalueelle täältä. Vierailukäynnit kouluilla ja tutustumiset jätteenkäsittelyalueille ovat kouluille maksuttomia.

 

 Uutiskirje opiskelijoille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.

Materiaalit opiskelijoille

Ulkoministeriön globaalikasvatusaineisto kouluille- Linkki. Aineisto sopii käytettäväksi useiden eri aineiden oppitunneilla, kun aiheena on muun muassa tulevaisuus, kestävä kehitys tai aktiivinen kansalaisuus.