Valitse sivu

 Kaikille asukkaille

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Etusivu / Kaikille asukkaille

Asukkaille

 

Kiertokapulan neuvonta palvelee sinua henkilökohtaisesti silloin, kun jätehuollon asiossa jokin mietityttää. Apua saat esimerkiksi

  • lajittelupulmiin, mikäli et löydä vastausta lajitteluhaustamme
  • jätteidenkäsittelyalueella asiointiin, mikäli tarvitset lisätietoa tämän oppaan lisäksi
  • hintatietoja, mikäli et löydä etsimääsi täältä
  • vinkkejä jätehuollon kustannusten alentamiseksi
  • vinkkejä kestävämpään kuluttamiseen

Kompostointikoulutukset

Järjestämme kompostointikoulutuksia keväisin ja syksyisin Teamsissa. Annamme koulutuksessa vinkkejä kompostorin hankintaan, kompostoinnin aloittamiseen ja talvella jäätyneen kompostorin herättelyyn. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin syksyn tai talven aikana aloittaneille.

Tarkempi ajankohta ja lisätietoa ilmoittautumisesta löytyvät tapahtumakalenterista

Vierailukäyntejä jätteidenkäsittelyalueille tai ryhmällesi tiloissasi

Meille on mahdollista tulla vierailemaan joko harrastusporukan tai työyhteisön kanssa. Jätteidenkäsittelyalueella pääset tutustumaan, millaisia jätteitä alueille tuodaan. Kierroksella selviää, miten jätteet nykyään kerätään ja hyödynnetään uusiksi tuotteiksi tai energiaksi. Voimme myös tulla tiloihinne pitämään esityksen esimerkiksi lajittelusta tai jätehuollon ajankohtaisista asioita. Vierailukäynnit tilataan täältä.

Tapahtumat

Järjestämme neuvonta- ja seminaaritilaisuuksia verkossa sekä paikan päällä. Kierrämme toimialueemme tapahtumissa kertomassa jätehuoltoon liittyvistä asioista. Täältä löydät tapahtumakalenterimme.

 Uutiskirje

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin ja tilaa omasi.