Valitse sivu

Jäteastiatarrat ja jätekatostaulut

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Selkeiden lajitteluohjeiden avulla lajittelu on helppoa. Jätekatos- ja lajittelutaulut sekä jäteastiatarrat viimeistelevät jätetilan ilmeen. Lajitteluohjeita voi myös tulostaa kaikkien nähtäville esimerkiksi taloyhtiön rappukäytävään ja muihin yleisiin tiloihin. Tulostettuja lajitteluohjeita voi myös hyödyntää erilaisissa opetustilanteissa päiväkodeilla ja kouluilla.

Jäteastiatarrat

Tilaa tarrat jätetilan jäteastioihin tilauslomakkeellamme. Tarroja voit myös noutaa toimipisteistämme sopimalla noudosta sähköpostitse neuvonta@kiertokapula.fi. Tarrat on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Emme toimita jäteastiatarroja sisätiloissa sijaitseviin lajittelupisteisiin. Huomioithan, että tarroissa ei ole lajitteluohjetta, vaan ainoastaan jätelajin nimi.

Tulostettavat jätekatos- ja lajittelutaulut

Tulosta jätekatos- ja lajittelutaulut alla olevista linkeistä. Kiinteistön jätetilaan laitettavia jätekatostauluja voit tilata tilauslomakkeellamme. Tilattavia materiaaleja voit myös noutaa toimipisteistämme sopimalla noudosta sähköpostitse neuvonta@kiertokapula.fi. Jätekatostauluissa on jätteen lajittelussa opastava lajitteluohje.

Lajittelutaulu

Lajittelutaulusta löytyy lajitteluohje kaikille jätetilassa jätetilassa kerättäville jätteille.

Suomi, Englanti

Lajitteluopas

Joulunajan rappulappu:

Joulunajan jätevinkit