Valitse sivu

Jätehuoltoon liittyminen

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Jätelain mukaan kaikkien asuinkiinteistöjen on liityttävä kunnan järjestämään jätehuoltoon. Tämä koskee myös vapaa-ajanasuntoja. Kiertokapulan kaikki omistajakunnat ovat siirtäneet seka- ja biojätteen sekä pakkausjätteiden kilpailutuksen ja kuljetuksen Kiertokapulan vastuulle. Järjestelmä koskee myös aluekeräyspisteitä.

Taloyhtiöt, omakotikiinteistöt ja vapaa-ajan asunnot voivat liittyä jätehuoltoon joko kiinteistökohtaisella astialla tai kimppa-astialla. Paperinkeräyksen osalta kiinteistöt sopivat itse valitsemansa kuljetusyrityksen kanssa astioiden tyhjentämisestä.

Jätehuoltoon liittyminen onnistuu Asiakasnetissä (etusivulta löytyy Liity jätehuoltoon -painike) tai ottamalla yhteyttä Kiertokapulan asiakaspalveluun.

Aluekeräyspisteen käyttäjiksi voivat ilmoittautua sellaiset kiinteistöt, joilla ei ole mahdollisuutta järjestää kiinteistökohtaista astiaa. Aluekeräyspisteitä on käytössä kunnistamme Hämeenlinnassa, Mäntsälässä, Riihimäellä ja Valkeakoskella.

Yritykset ja yhteisöt voivat kilpailuttaa vapaasti jätehuoltonsa. Lue lisää yritysten jätehuollon järjestämisestä täältä.