Valitse sivu

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Isännöitsijät ja taloyhtiöiden edustajat

Neuvontatilaisuuksissa ympäristökouluttajamme kertoo lajittelusta ja ajankohtaisista muutoksista jätehuollossa tarpeidenne pohjalta. Lajitteluohjeistus, jossa ohjataan taloyhtiön asukkaita, sopii kaikenikäisille ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikka pikkujouluihin. Neuvontavierailuilla minimi henkilömäärä on 20 henkeä, perustellusti voimme tulla myös pienempään tapahtumaan. Vierailu on alueellamme toimiville isännöitsijöille ja taloyhtiöille maksuton.

Jätetilan lajittelutaulut ja -tarrat tulee olla asianmukaiset ja varustetut ajantasaisilla tiedoilla! Meiltä saat maksutta tilattua tarrat ja taulut jätekatokseesi. Laske tarvitsemasi määrä ja tilaa joko neuvonnasta tai täältä.

Kun kaipaat tietoa asioinnista jätteidenkäsittelyalueilla, lajitteluneuvonnasta, jätteen määrän vähentämisestä, lajittelutauluista ja -tarroista jätekatoksiin tai neuvontatilaisuuksista ryhmille, ota yhteyttä neuvontaan: puh. 075 753 0000 /ympäristökouluttajan valitset numerolla 4 (pvm/mpm) arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse: neuvonta[at]kiertokapula.fi

Tilaa vierailukäynti täältä.

 

 Uutiskirje isännöitsijöille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.