Valitse sivu

Kiertokapula on ottanut käyttöön 2,00 € paperilaskulisän, jota peritään vuoden toisesta saapuneesta laskusta lähtien.
Paperilaskulisällä katetaan kirjeenä toimitetun tulostus, kuoritus ja postitus. Jäteastioiden tyhjennyslaskujen ajankohdista saat tietoa täältä.

Paperilaskulisältä välttyy ottamalla käyttöön e-laskun tai tilaamalla laskun omaan sähköpostiin. E-lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiin. Verkkopankissa voi pankista riippuen määrittää laskulle käsittelysäännöt, joiden avulla lasku siirtyy maksettavaksi ilman erillistä hyväksyntää.

Sähköpostilaskupyyntö tulee tilata lähettämällä sähköposti osoitteeseen laskutus[at]kiertokapula.fi. Sähköpostin otsikoksi ”Sähköpostilaskun tilaus”. Viestiin tulee laittaa laskulla oleva asiakasnumero ja viesti tulee lähettää siitä osoitteesta, johon lasku halutaan vastaanottaa. Kun muutos on käsitelty, lähetämme ilmoituksen annettuun sähköpostiin. Sähköpostilasku on lisätty palveluihin saatujen runsaiden palautteiden vuoksi.

Yritysten verkkolaskupyynnöt tulee lähettää osoitteeseen laskutus[at]kiertokapula.fi otsikolla ”Verkkolaskun tilaus”. Viestiin verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus.

E-lasku ja verkkolasku ovat nopeita, tulevat varmasti perille asiakkaalle ja on ekologinen ratkaisu.

Jo yli puolet Kiertokapulan asiakkaista ovat ottaneet e-laskun käyttöön. E-laskun käyttöönotto hoituu omassa verkkopankissasi. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja lisää tarvittavat tiedot viimeisimmältä laskultasi. Lisätietoja ja ohjeita saat tarvittaessa omasta pankistasi.