Valitse sivu

Kiertokapula on kilpailuttanut Mäntsälän kunnan asukkaiden seka- ja biojätteen sekä pienmetallin ja lasipakkausten jäteastioiden tyhjennyksen ja kuljetuksen. Kuljetukset tehdään jatkossa uusiutuvilla polttoaineilla. Kuljetusurakan voitti Jätehuolto Laine Oy, joka toteuttaa kuljetukset HVO:lla eli uusiutuvalla dieselillä.

Jätehuolto Laine aloittaa kuljetusurakan 1.2.2022. Seka- ja biojätteen, pienmetallin sekä lasipakkausastioiden tyhjennyspäivät muuttuvat melkein kaikilla Mäntsälän asukkailla kuljetusreittien muuttuessa. Paperin sekä muovi- ja kartonkipakkausten astiatyhjennykset säilyvät ennallaan.

Astioiden tyhjennysvälit säilyvät ennallaan, mutta osalle asiakkaista tulee useamman viikon muutos nykyisen urakoitsijan viimeisen tyhjennyksen ja uuden urakoitsijan ensimmäisen tyhjennyksen välille. Mikäli ensimmäinen tyhjennys on ajallisesti liian kaukana, kannattaa tilata lisätyhjennys Kiertokapulan asiakaspalvelusta. Tarvittaessa jäteastian viereen voi jättää yhden lisäjätesäkin, joka otetaan mukaan veloituksetta ensimmäisen tyhjennyksen yhteydessä.

Asukkaita on tiedotettu muutoksesta kirjeitse sekä uutiskirjeellä. Asiasta on kerrottu myös Mäntsälän kunnan sivuilla.

Uuden kuljetusurakan mukaisen tyhjennyspäivän voi tarkistaa Asiakasnetistä.
Tyhjennyspäivää voi tiedustella myös Kiertokapulan asiakaspalvelusta puhelimitse 075 753 0010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kiertokapula.fi.
Huomioithan, että asiakaspalvelu saattaa ruuhkautua runsaiden yhteydenottomäärien vuoksi.