Valitse sivu

Työterveyslaitoksen koordinoima Nolla tapaturmaa -foorumi on luokitellut Kiertokapulan työturvallisuuden vuodelta 2022 tasolle 1 eli maailman kärkeen.

Nolla tapaturmaa -foorumin toiminnan perustana on turvallisuuden nolla-ajattelu. Se tarkoittaa pitkäjänteistä sitoutumista sekä kokonaisvaltaista ja myönteistä suhtautumista työturvallisuuden, työterveyden ja työhyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen. Nolla tapaturmaa -foorumin tarkoituksena on motivoida ja rohkaista työpaikkoja tavoittelemaan korkeaa turvallisuuden ja työhyvinvoinnin tasoa sekä jakaa parhaita käytäntöjä.

Kiertokapulassa tehdään turvallisen työympäristön eteen paljon töitä. Nolla tapaturmaa -foorumiin Kiertokapula on liittynyt foorumin nimen mukaisesti – tavoitteena on tapaturmaton työpaikka. Vuonna 2022 tämä tavoite saavutettiin. Lisäksi foorumissa saa muilta jäsenyrityksiltä tietoa hyvistä, turvallisuutta edistävistä käytännöistä sekä vertailutietoa.
-Me Kiertokapulassa haluamme, että jokainen pääsee terveenä töistä kotiin. Turvallisuus on yhdessä tekemistä, itsestään ja työkaverista huolehtimista. Ennen kaikkea se on asennetta, summaa Kiertokapulan työsuojelupäällikkö Tanja Tastula.

Tasoluokitustodistus (pdf-tiedosto)

Työterveyslaitoksen tiedote