Valitse sivu

Kiertokapula on saanut Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuuden tasoluokituksessa vuodelle 2020 tason III – Suuntana maailman kärki. Tasoarvioinnin kriteereinä ovat mm. tapaturmataajuus ja tapaturmien vakavuus. Tasoluokituksen myöntämisen edellytyksenä on työpaikan kunnossa oleva ja riittävälle tasolle kehittynyt turvallisuusasioiden hallinta mm. työtapaturmien tutkintamenettely ja vaaratilanteiden ilmoitusmenettely. Tasoluokituksen tarkoituksena on auttaa seuraamaan oman työpaikkansa turvallisuuskehitystä.

  • Olemme olleet mukana foorumissa vuodesta 2019 asti. Saamme foorumista ideoita hyvistä työturvallisuuskäytänteistä, pystymme seuraamaan työturvallisuusasioiden kehittymistä sekä verkostoitumaan yritysten kanssa, jotka ovat sitoutuneita työturvallisuusasioihin, toteaa Kiertokapulan turvallisuusasiantuntija Tanja Tastula.
  • Kiertokapulalle työturvallisuus on erittäin tärkeää. Kiertokapulassa jokaisella työntekijällä on työkalut, mahdollisuus, osaaminen ja vastuu tehdä työt turvallisesti. Meillä on käytössämme ISO 45001 sertifikaatti, joka kertoo siitä, että meillä on keinot ja menettelytavat työturvallisuusasioiden hallintaan. Kehitämme työturvallisuutta yhdessä koko henkilöstön voimin ja tavoitteet ovat korkealla, Tastula jatkaa.