Valitse sivu

Onko nyt aika riisua joulukuusi koristeistaan ja päästä siitä eroon? Muistathan seuraavat vinkit kuusen hävittämiseen:

Jäteauto nappaa kuusen kyytiinsä ilmaiseksi jäteastian viereltä tammi-helmikuun aikana seuraavissa kunnissa: Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Loppi, Mäntsälä, Riihimäki, Tuusula ja Valkeakoski.
Kuusi tulee laittaa kokonaisena jäteastian tai jätekatoksen välittömään läheisyyteen. Kuuset kerätään mukaan siinä tahdissa, kun ne mahtuvat mukaan kuormiin. Älä pilko ja säkitä kuusta.

Nurmijärvellä järjestetään lavakeräys kuusille 30.12.2020-14.1.2021. Lavat ovat vain joulukuusia varten. Lavakeräys löytyy seuraavista osoitteista:

  • Rajamäki, Kiljavantie, urheilualueen pysäköintipaikka
  • Kirkonkylä, Kauppanummentie, entinen Rinki-ekopiste
  • Klaukkalan jäähalli, Lepsämäntie 12, parkkialue

Yhteyshenkilönä keräykselle toimii Jan Malmberg p. 075 753 0086

Janakkalassa joulukuusia otetaan maksutta vastaan Paturin maankaatopaikalla Turengissa osoitteessa Lastuvuorentie 11. Alue on avoinna tammikuussa 7.1 kello 8–18, sekä 28.1. kello 8–16. Janakkalassa jäteastian viereen jätetyistä joulukuusista peritään lisäjätteen mukainen maksu, lisäjätteen hinta on 5,37€ (sis. alv 24%).

Tammikuun aikana kuusen voi tuoda ilmaiseksi myös jätteidenkäsittelyalueillemme. Jätteidenkäsittelyalueemme palvelevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäähässä, Nurmijärvellä ja Valkeakoskella. Tervetuloa asioimaan jätteidenkäsittelyalueillamme!

Uutista päivitetty 28.1.2021