Valitse sivu

Meillä on nyt haussa Nurmijärven Metsä-Tuomelan jätteenkäsittelyalueelle

JÄTEASEMANHOITAJA

Työsuhde on määräaikainen ajalle 18.3.- 31.10.2024.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 18.3.- 31.10.2024. Työvuorot sijoittuvat klo 6:45-19:15 välille. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueelle ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Jäteasemanhoitajan työ on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävät koostuvat jätteidenkäsittelyalueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta lajittelussa. Jäteasemanhoitaja auttaa asiakkaita materiaalin oikein lajittelussa, tarkastaa asiakkaiden kuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta. Työtehtäviin kuuluu myös kuormien punnitseminen ja rahastaminen, siirtoasiakirjojen käsittely sekä päivittäinen kassakirjanpito. Jäteasemanhoitaja vastaa myös erilaisten tyhjennysten tilaamisesta sekä piha-alueiden siisteyden ylläpidosta.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kontaktia suoraan asiakkaisiin. Jäteasemanhoitaja edustaa Kiertokapulaa niin jätteidenkäsittelyalueillamme kuin loppuasiakkaalla.  Tehtävässä edellytetään tietotekniikan perustaitoja, sillä käytössämme on mm. asiakkuudenhallintajärjestelmiä, jotka myös jäteasemanhoitajan tulee perehdytyksen jälkeen taitaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävää. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!