Valitse sivu

Kiinteistökohtaisista jätetilojen- ja väylien lukituksista siirrytään jätehuollon yleisavaimen käyttöön. Kiinteistökohtaisen avaimen käytöstä luovutaan jätehuollon osalta.

30.9.2024 mennessä kiinteistökohtaiset jätetilojen- ja väylien lukitukset tulee olla päivitettynä Kiertokapulan toimialueen kunnissa jätehuoltomääräysten mukaisesti niin, että jätehuollon yleisavaimella (Abloy Protec2, Kiertokapula jätehuoltosarja) pääsee jätetilaan.

Mitä vaihtoehtoja lukitukselle on?

  • kaksoispesälukko on suositeltavin tapa toteuttaa lukitus kiinteisiin oviin
    • lukkopesä asukkaille kiinteistön omassa lukitussarjassa
    • lukkopesä jätehuollon sarjassa Protec2 yleisavaimelle jätehuollon kuljettajille.
  • jätehuoltoväylän- ja jätetilan lukituksen voi vaihtoehtoisesti toteuttaa kiinteistön lukitustarve huomioiden myös numero- tai koodilukolla.
  • myös jätehuollon yleisavaimella avattava ja seinään kiinteästi asennettu avainsäilö kiinteistön omaa avainta varten on mahdollinen.

Kiinteistö voi tilata vaaditut kiinteäasenteiset lukitusmuutokset paikalliselta Abloy-valtuutetulta lukkoliikkeeltä. Paikalliset lukkoliikkeet voivat konsultoida Hyvinkään Turvalukkoa (p. 019 451 800) lukitusratkaisujen toteuttamisessa.

Huomioitavaa:

  • mahdolliset nykyiset classic -malliset yleisavaimet eivät enää käy, vaan on siirryttävä Protec2 -avaimen käyttöön
  • siirtymäajan jälkeen sovelletaan jätehuoltomääräysten mukaista yleisavaimen käyttövelvoitetta ja voimassa olevan jätetaksan mukaista lukituksen avausmaksua (8€ tyhjennyskäynti), mikäli kiinteistön lukitus ei täytä vaatimusta.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme puh. 075 753 0000, josta valitsemalla valikon 1 ja kiinteistön jätehuoltoon liittyvät asiat.
Alavalikko numero 2 palvelee isännöitsijöitä, kuntia ja yrityksiä (sidosryhmäpalvelu).

(kuva: Papunet)