Valitse sivu
Kiertokapula on kilpailuttanut Hyvinkään kaupungin jätekuljetukset seka-, kuiva- ja biojätteen osalta. Muutoksena aikaisempaan kuljetukset tehdään uusiutuvilla polttoaineilla. Tyhjennyshintoihin sisältyvät biojäteastioiden pesu kahdesti vuodessa sekä seka- ja kuivajäteastioiden pesu kerran vuodessa.
 
Astiatyhjennyksistä vastaava urakoitsija on suunnitellut astioiden tyhjennysreittejä uudelleen. Noin 3 500 kiinteistön seka-, kuiva- sekä biojäteastioiden tyhjennyspäivään tulee muutos maanantaista 12.4. alkaen. Tyhjennyspäivän muutos on pysyvä. Tyhjennysväli voi kertaluontoisesti olla aikaisemmin tai myöhemmin kuin tavallisesti. Muutos voi olla paitsi päivä- myös viikkotasolla. Jos astia tyhjennetään normaalisti kahden viikon välein, voi tyhjennysväli olla muutosvaiheessa kertaluontoisesti 1–3 viikkoa. Tyhjennysväli normalisoituu heti muutosvaiheen jälkeen ja seuraavat tyhjennykset tulevat uuden tyhjennyspäivän mukaisesti.

Olemme lähettäneet erillisen viestin niille asiakkaille, joita muutos koskee ja joiden sähköpostiosoite tai puhelinnumero meillä on asiakasrekisterissämme. Pahoittelemme reittisuunnittelusta mahdollisesti koituvaa harmia.
 
Uuden tyhjennyspäivän voi katsoa 8.4. alkaen Asiakasnetistä.
Kannattaa myös tarkistaa, että omat yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) ovat asiakastiedoissamme ajan tasalla.

Lisätietoja Kiertokapulan asiakaspalvelusta, puh. 075 753 0010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kiertokapula.fi