Valitse sivu

Haemme jäteasemanhoitajaa Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, jonka arvioitu kesto on vuoden 2023 loppuun saakka. Työsuhteen mahdollinen jatkuminen selviää myöhemmin.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Jäteasemanhoitajan työ on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävät koostuvat Karanojan alueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta lajittelussa ja asiointipisteessä työskentelystä. Jäteasemanhoitaja auttaa asiakkaita materiaalin lajittelemisessa oikein, hän tarkastaa asiakkaiden kuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta, lajittelusta sekä noutopalvelusta ja jäteastioiden jakelusta kuorma-autolla. Työhön sisältyy vastapainotrukilla tehtävät kuormat/purut ja varastotehtäviä.

Jäteasemanhoitajalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä Kiertokapula tarjoaa asiakkailleen noutopalvelua, jossa suurikokoisiakin tavaroita haetaan suoraan loppuasiakkaalta. Jäteasemanhoitajan tehtäviin kuuluu myös jäteastiakuljetukset, joissa jäteasemanhoitaja toimittaa asiakkaan tilaaman jäteastian asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kehittyvän työyhteisön ison talon henkilöstöeduilla sekä ennen kaikkea monipuolisen ja vastuullisen työn. Me Kiertokapulassa välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työ on määräaikainen arkityö työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 6.45-19.15. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueelle ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet: Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi