Valitse sivu

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 30-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Hyödynnämme vastaanottamastamme materiaalista 99 % joko materiaalina tai energiana.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin.

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Oletko kokenut henkilöstöhallinnon ja -kehityksen osaaja, jolle johdon ja henkilöstön työssä onnistuminen ja viihtyminen on sydämen asia? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen ja monipuolinen rooli, jossa pääset jatkamaan edeltäjäsi ansiokasta työtä mukavien ihmisten parissa. Tehtävä sijoittuu Hämeenlinnan toimipisteeseemme, mutta hyödynnämme joustavasti myös hybridityömallia. Tule tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja!

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ

Henkilöstöpäällikön roolissa pääset ottamaan kokonaisvastuun Kiertokapulan henkilöstöhallinnosta, henkilöstön osaamisen ja esihenkilötyön kehittämisestä sekä toimintaamme tukevista monipuolisista henkilöstöpalveluista. Työskentelet läheisessä yhteistyössä koko henkilöstömme kanssa ja annat vahvan panoksesi kasvullemme ja organisaatiokulttuurimme kehitykselle.

Arjen tehtävissä kanssasi työskentelee henkilöstöassistenttimme Piia ja hyödynnämme aktiivisesti myös kumppaneidemme palveluita. Olet osa johtoryhmäämme ja raportoit toimitusjohtajallemme. Yhdessä Kiertokapulan joukkueella saamme tuloksia aikaan ja luomme viihtyisän ja houkuttavan työyhteisön meille kaikille.

Henkilöstöpäällikön vastuualueella olevia tehtäviä:

Henkilöstöhallinto

 • Henkilöstöstrategian ja -suunnitelmien laatiminen ja jalkauttaminen
 • Henkilöstöhallinnon prosessien ja järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä vastaaminen
 • Lakisääteiset työsuhdeasiat ja työsuhteen kokonaisvaltainen elinkaaren hallinta
 • Työntekijöiden perehdytyksen suunnittelu ja toteutumisen seuranta
 • Esihenkilöiden tukena toimiminen ja säännölliset esihenkilötapaamiset
 • Työhyvinvoinnista huolehtiminen ja sen kehittäminen
 • Henkilöstöviestintä ja henkilöstöohjeiden laadinta
 • Henkilöstötiedon hallinta ja analysointi sekä raportointi
 • Palvelukumppaneiden hallinta ja yhteistyö (mm. työterveys, vakuutukset, rekrytointi, koulutus)
 • Henkilöstön rekrytointi ja työnantajamielikuvan kehittäminen yhdessä palvelukumppanin kanssa
 • Työsuhde-eduista, palkitsemisista ja henkilöstötapahtumista vastaaminen

Henkilöstön kehittäminen

 • Henkilöstön osaamisen kehittäminen; koulutus-, ura- ja kehitysohjelmien suunnittelu ja toimeenpano
 • Esihenkilökoulutusten organisointi
 • Henkilöstökyselyt ja tulosten analysointi sekä kehitystoimenpiteiden käynnistäminen
 • Organisaatiokulttuurin kehittäminen sekä yrityksen arvojen ja visioiden viestiminen henkilöstölle
 • Henkilöstöön liittyvien muutostilanteiden johtaminen

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden kokemusta monipuolisista HR-alan työtehtävistä, mielellään henkilöstöpäällikön tai vastaavan roolissa. Sinulla on hyvä ymmärrys henkilöstöhallinnon prosesseista ja käytännöistä, työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvistä asioista. Kommunikoit, neuvottelet ja viestit luontevasti eri organisaatiotasoilla olevien ihmisten kanssa. Ymmärrät palvelukumppaneiden arvon työsi tukena ja hyödynnät mielelläsi heidän osaamisensa osana HR-palveluitamme. Kannat kokonaisvastuun HR-toiminnoistamme ja tartut mielelläsi myös itse arjen askareisiin. Sinulla on katse tulevaisuudessa, seuraat aktiivisesti HR-alan kehitystä ja tuot uusia ideoita käyttöömme.

Henkilönä olet ihmisläheinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Osaat ajatella liiketoimintalähtöisesti, mutta yhtä lailla ymmärrät työntekijöiden tarpeita ja huolia. Hyvillä ihmissuhdetaidoillasi yhdistät nämä yhteiseksi päämääräksi. Olet hyvä organisoimaan ja hallitset useita tehtäviä samanaikaisesti. Sinulla on korkea ammattietiikka ja luot helposti luottamuksen sidosryhmiisi.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja merkityksellinen roolivahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristö- ja kiertotalousalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa.

Työsuhde-etujamme:

 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Laajat työterveyshuollon palvelut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja matkavakuutus

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi ja osaamisesi rohkeasti! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään ”Hae”-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!