Valitse sivu

Sekajäteastioiden tyhjennykset ovat myöhässä useissa Kiertokapulan toimialueen kunnissa maanantain 26.12. arkipyhän, haastavan kelin ja sairastumisien vuoksi.

Järvenpäässä sekajäteastioiden tyhjennykset ovat myöhässä useamman päivän verran. Tyhjennyksiä pyritään saamaan ajan tasalle mahdollisimman pian. Valitettavasti osa viikon 51 perjantain tyhjennyksistä päästään suorittamaan vasta viikolla 52.

Hämeenlinnassa ja Keravalla sekajäteastioiden tyhjennykset ovat myöhässä 1–2 päivää. Tyhjennyksiä pyritään saamaan ajan tasalle viikon 52 aikana.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja harmia.

Auta kuljettajaa – pelasta astia lumen alta

Jotta jäteautot pysyvät kuljetusaikataulussaan ja kuljettajat kunnossa, toivomme asiakkaidemme kiinnittävän talviaikaan erityistä huomiota jätekatoksen valaistukseen, kulkuväylien lumitöihin ja liukkauden torjuntaan. Näin varmistamme, että jäteastiat saadaan tyhjennettyä turvallisesti.

Jos jäteastia ei ole katoksessa, puhdistathan lumet myös jäteastioiden päältä ja ympäriltä, jotta astia tai sen kansi eivät jäädy kiinni alustaansa. Kuljettajat kiittävät!