Valitse sivu

Vaarallisia jätteitä ja metalliromua kerättiin tonneittain

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)

Syksyllä 2020 keräsimme kaikissa toimialueemme kunnissa vaarallisia ja jätteitä 14 eri päivänä. Vaarallisia jätteitä vastaanotettiin tempauksissa yhteensä 50 tonnia ja metalliromua 28 tonnia. Kiitos asiakkaillemme, että olette tuoneet jätteet asianmukaiseen vastaanottoon. Näin metalli pääsee kiertoon aivan uusiksi tuotteiksi Kuusakoskella ja vaaralliset jätteet turvalliseen käsittelyyn Fortumilla.

Keräystempaukset kiertävät jokaisessa toimialueemme kunnassa kerran vuodessa, joko syksyllä tai keväällä. Ilmoitamme keräystempausten ajankohdista ja keräyspaikoista nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja Tietokapula-lehdessä taas lähempänä keräyksien alkua. 

Keräämme kodin vaarallisia jätteitä ympäri vuoden viikkokeräyskierroksilla Hattulan, Hämeenlinnan, Janakkalan, Keravan ja Tuusulan alueilla. Otamme viikkokeräyksissä vastaan kohtuullisia määriä kodin vaarallisia jätteitä. Keräyspisteiden sijaintitietoja on tarkennettu, jotta pisteemme löytyvät paremmin. Katso tarkemmat vastaanottomäärät ja keräysaikataulut ja -paikat tästä.

Muistathan, että kodin vaarallisia jätteitä ja metalliromua otetaan veloituksetta vastaan myös jätteidenkäsittelyalueillamme sekä kuntien varikoilla!