Valitse sivu

Nurmijärven isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Nurmijärvellä asuinkiinteistöjen jätteenkuljetukset siirtyvät Kiertokapulan järjestämäksi asteittain vuoden 2023 aikana. Seka-, kuiva- ja biojätteen keräys alkaa kaikilta asuinkiinteistöiltä 1.3.2023 sekä muovipakkausten keräys vähintään viiden asuinhuoneiston kiinteistöissä. Pienmetallin sekä lasi- ja kartonkipakkausjätteen osalta keräys alkaa 1.9.2023 viiden huoneiston kiinteistöillä. Tältä sivulta isännöitsijät tai taloyhtiöiden edustajat voivat ladata tiedoston, johon tulee täydentää kiinteistön tiedot.

Postitimme lokakuun lopulla isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille kirjeen, jossa pyysimme tarkistamaan kiinteistötietojanne tai täyttämään niiden tiedot ja palvelut Excel-taulukkoon. Lataa täydennettävä tiedosto TÄSTÄ.

Merkitkää tiedoston TARKISTETTAVAT TIEDOT -välilehdelle hallinnoimienne kiinteistöjen tiedot ja palvelut.
Taulukko kannattaa tallentaa omalle tietokoneelle. Tarkastettu taulukko tulee toimittaa sähköpostin liitetiedostona 10.11.2022 mennessä osoitteeseen kuljetukset(at)kiertokapula.fi.

Tietojen tarkastaminen ja täydentäminen on tärkeää, jotta kiinteistöjen jätehuoltoon ei tule katkoksia siirtymäaikana. Tietojen tarkastamatta jättäminen ei poista velvollisuutta liittyä Kiertokapulan järjestämään jätteenkeräykseen.

Kiertokapula lunastaa kiinteistöillä tällä hetkellä olevat vuokra-astiat nykyisiltä jätteen kerääjiltä mahdollisuuksien mukaan. Näistä astioista ei peritä hyötyjätteiden osalta jatkossa erillistä vuokraa, sillä astiapalvelu on sisällytetty näiden jakeiden osalta jätetaksan mukaisiin tyhjennyshintoihin. Seka-, kuiva- ja biojäteastioiden vuokra määräytyy voimassa olevan jätetaksan mukaisesti.
Mikäli kiinteistöltä puuttuu 1.3. muovipakkausten keräysastia, niin Kiertokapula toimittaa sen veloituksetta kiinteistöille ennen keräyksen alkua.
Pienmetallin, lasi- ja kartonkipakkausjätteen osalta astioita toimitetaan ennen 1.9.2023 alkavaa keräystä. Mikäli kiinteistöllä on omia jäteastioita, niin niitä voi käyttää keräyksessä jatkossakin. Jäteastioiden omistussuhdetiedot tulee merkitä lomakkeelle, jotta vältytään turhilta astiatoimituksilta.Isännöitsijöille järjestetään myös keskustelu- ja tiedotustilaisuus torstaina 24.11.2022 klo 8.30 – 10.30 Nurmijärven kunnantalolla (kokoushuone Juhani). Kahvitarjoilun järjestämisen vuoksi pyydämme ilmoittautumisia 17.11.2022 mennessä osoitteeseen kuljetukset(at)kiertokapula.fi. Lisäksi samana päivänä järjestetään infotilaisuus klo 18.00 Teamsilla. Osallistumislinkkiä voi pyytää myös osoitteesta kuljetukset@kiertokapula.fi.


Lisätietoja jätteidenkeräyksen aloituksesta ja kiinteistöjen tietojen tarkastamisesta:
logistiikkasuunnittelija Lotta Iman
kuljetukset(at)kiertokapula.fi
puh. 050 512 1080