Valitse sivu

Kiinteistöjen haltijat

Käytä verkkopalvelua

Web service


Soita meille 9.00 - 15.00

Telephone exchange 9.00 - 15.00

(Local network charge)
Omakotiasujat ja mökkiläiset

Kiertokapulan neuvonnasta saat tietoa jätehuollosta.

Tiedätkö, miten kattohuopa lajitellaan tai voiko mustaa muovia viedä muovipakkauskeräykseen? Me tiedämme. Ja tiedämme jätehuollosta paljon muutakin. Ja osaamme selvittää, mikäli emme tiedä! Kiertokapulan neuvonta on avoinna arkisin 8:00-15:00. Palvelemme numerossa 075 753 0011 tai sähköpostilla neuvonta[at]kiertokapula.fi

Mikä kiinnostaa nyt omakotiasujaa ja mökkiläistä? Kiinnostavia ajankohtaisia teemoja, kuten miten saan jätekustannuksia pienennettyä, kimppa-astian hyödyt, lajitteluneuvonta, kompostoinnin aloittaminen. Kiertokapulan ympäristökouluttaja tulee tiloihisi vierailulle kertomaan ajankohtaisista aiheista. Kerää ryhmä naapureista, yhdistystutuista, kaveripiiristä, harrastusporukasta tai työkavereista, me tulemme kertomaan toivomannestanne aiheesta. Ryhmän minimikoko 10 henkeä, vierailukäynti on maksuton. Huomioittehan, että vierailuille osallistutaan vain terveenä ja turvavälit huomioiden. Tilaa vierailukäynti täältä.

Kompostointikoulutus

Järjestämme kompostointikoulutuksen keväällä 2023 Teamsissa. Annamme koulutuksessa vinkkejä kompostorin hankintaan, kompostoinnin aloittamiseen ja talvella jäätyneen kompostorin herättelyyn. Koulutus sopii jo pidempään kompostointia harrastaneille, kompostoinnin aloittamista suunnitteleville ja erityisesti kompostoinnin syksyn tai talven aikana aloittaneille.

Tarkempi ajankohta ja lisätietoa ilmoittautumisesta päivittyvät tälle sivulle alkuvuodesta. 

Biojätteen kotikompostointiai

 Uutiskirje asukkaille

 

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista asioista, teemapäivistä ja annamme tietoa jätehuollon muutoksista. Tutustu uutiskirjeisiin täältä ja tilaa omasi täältä.