Valitse sivu

Oletko monipuolinen tietohallinnon ja ICT-järjestelmien osaaja, joka haluaa ottaa haltuun niin tietohallintomme kokonaisvastuun, järjestelmä- ja ohjelmistoprojektit kuin palvelukumppanimme? 
Etsimme sinusta vahvistusta Hämeenlinnaan ja hyödynnämme joustavasti myös hybridityömallia. Tule tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja!

Tietohallintopäällikkö

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Tietohallintopäällikkönä vastaat ja kehität yrityksemme tietohallintokokonaisuutta ja huolehdit siihen liittyvästä jatkuvuuden hallinnasta. Kokonaisuuteen kuuluu yleisen ICT-infrastruktuurin lisäksi järjestelmiä ja ohjelmistoja niin toiminnanohjaukseen, talouteen, liiketoimintoihin kuin asiakaspalveluunkin liittyen. Toimintamme nojaa vahvasti yhteistyöhön ohjelmisto- ja palvelukumppaneidemme kanssa. Meillä on parhaillaan käynnissä uuden toiminnanohjausjärjestelmän hankinta yhdessä viiden muun kiertotalousyhtiön kanssa ja tulet olemaan vahvasti tässä hankkeessa mukana. Tietohallinnossa tukenasi työskentelee kaksi järjestelmäasiantuntijaa, joiden esihenkilönä toimit.

Tietohallintopäällikkönä tehtäviisi kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

 • Tietohallintastrategian kehittäminen yhteistyössä johdon ja liiketoimintojen kanssa sekä strategian jalkauttaminen organisaatioon
 • Tietoteknisen infrastruktuurin suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta vastaaminen
 • Tietohallintoratkaisujen yhteensopivuudesta ja sovellusten integroinnista huolehtiminen
 • Tietoturvastrategian ja -käytäntöjen kehittäminen ja jalkauttaminen yhteistyössä kumppaneiden kanssa
 • IT-hankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja budjetoinnista vastaaminen
 • IT-palveluiden kehittäminen ja ylläpito sekä käyttäjätuen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen
 • Oman tiimin johtaminen ja työn organisointi sekä osaamisen kehittäminen
 • Ulkoisten kumppanuuksien ja toimittajasuhteiden hallinta sekä yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa
 • Digitalisaation tuomien mahdollisuuksien seuraaminen
 • Raportointi johdolle ja sidosryhmille

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme tehtävään soveltuvaa ICT-alan koulutusta sekä monipuolista kokemusta tietohallinnon kokonaisuuksien sekä ICT-infrastruktuurin, sovellusten ja laiteläheisten ratkaisujen parissa työskentelystä. Sinulla on kykyä ja valmiutta luotsata tietohallintoamme ja siihen liittyviä sidosryhmiä yhteistyökykyisesti tavoitteitamme tukevaan suuntaan.

Emme etsi johtajaa isolla J:llä, vaan henkilöä, jolla on kyky toimia kokonaishallinnan lisäksi myös käytännön läheisellä tasolla. Arvostamme kokemustasi toiminnanohjausjärjestelmistä sekä niiden käyttöönottoon ja kehitykseen liittyvistä projekteista.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja avulias. Seuraat digitalisaation kehitystä ja tarjoat aktiivisesti kehitysideoita liiketoimintamme tueksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristö- ja kiertotalousalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi ja osaamisesi rohkeasti! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Työsuhde-etujamme:

 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Laajat työterveyshuollon palvelut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja matkavakuutus

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi