Valitse sivu

Kiertokapulan toimialueella biojätteiden lajittelu- ja keräysvelvoite laajenee koskemaan 1–4 asunnon kiinteistöjä vähintään 5 000 asukkaan taajamissa reuna-alueineen tänä vuonna. Keräykset alkavat tänä vuonna vaiheittain ja heinäkuussa keräykset aloitetaan Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Hausjärven Monnin seudulla.

HUOM! Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä biojätteen erilliskeräys voi aiheuttaa yksittäisiä muutoksia nykyisten asiakkaiden biojätteen tyhjennyspäiviin uuden reittisuunnittelun takia. Lisäksi em. kuntien alueille tehdään vielä bioastioiden jälkitoimituksia heinäkuun alussa jätehuoltoviranomaiselta saatuihin kompostointi-ilmoitustietoihin perustuen.

Keräysvelvoitteen piiriin kuuluvilla asukkailla oli valittavana joko biojätteen kompostointi tai käyttää Kiertokapulan toimittamaa biojäteastiaa. Ne, jotka ovat valinneet keräysastian, ovat saaneet käyttöönsä tuulettuvan biojäteastian. Samoin ne kiinteistöt, jotka eivät olleet tehneet mitään valintaa tai kompostointi-ilmoitus on jäänyt tekemättä 30.6. mennessä, saavat tuulettuvan biojäteastian pihalleen.

Biojäteastian ensimmäisestä tyhjennysviikosta asiakkaat saivat tekstiviestin 4.6.2024 (mikäli puhelinnumero oli Kiertokapulan asiakaspalvelun tiedossa). Tyhjennyspäivän voi myös tarkistaa Asiakasnetistämme.

Lue lisää biojätteen keräyksestä, lajittelusta ja tuulettuvasta jäteastiasta!