Valitse sivu

Monilokeroastiapalvelu laajenee ja loppuvuonna 2025 alkavan palvelun käyttäjäksi voi nyt ilmoittautua.

Monilokerokeräys on vapaaehtoinen lisäpalvelu, joka on tarkoitettu ensisijaisesti pientaloille, mutta se soveltuu myös 1-4 asunnon taloyhtiöihin. Monilokerokeräys mahdollistaa neljän pakkausjakeen (muovipakkaukset, kartonkipakkaukset, metallipakkaukset, lasipakkaukset) keräämisen omassa pihassa tarjoten vaivattoman vaihtoehdon Rinki-ekopisteiden käytölle. Kiertokapula Oy:n järjestämä pakkausjätteiden monilokerokeräys alkaa vuoden 2025 lopulla. Tarkka ajankohta varmistetaan myöhemmin, kun kuljetusten kilpailutus on saatu toteutettua ja urakkaan tarvittavan kaluston hankinta-aikataulu selviää. Keräykseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia jätetaksan mukaisia hintoja ja ehtoja (https://www.kolmenkierto.fi/jatemaksut/).

Liity mukaan keräykseen

Tarjoamme nyt oheisen linkin mukaisen erilliskeräysalueen A kotitalouksille mahdollisuutta ilmoittautua keräykseen mukaan (voit tarkastaa sijoitutko keräysalueelle avaamalla karttalinkin, valitsemalla alueen A ja katsomalla kattaako alue A oman osoitteesi): https://www.kiertokapula.fi/wp-content/themes/Divi-kiertokapula/erilliskeraysrajaukset/index.html#9/60.8421/24.6411

Ilmoittautuminen tehdään täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake: Monilokeroastiapalvelun tilauslomake

Lomake on avoinna 13.10.2024 asti, jonka jälkeen kerättyjen tilausten perusteella suunnitellaan ja toteutetaan kuljetusten kilpailuttaminen.

Minimissään ilmoittautumisia tarvitaan noin 1000 – 1500 kappaletta, jotta palvelu on mahdollista kilpailuttaa ja saada käytännössä toteutettua järkevillä kustannuksilla. Mikäli keräysalueelle muodostuu alueita, joilla ilmoittautuneita on poikkeavan vähän verrattuna koko alueeseen, on mahdollista, että keräys alkaa ko. alueella viiveellä siinä vaiheessa, kun tilaajia on naapurustossa riittävästi.

Kiertokapula on yhteydessä kaikkiin ilmoittautumisen tehneisiin mahdollisimman pian loppuvuoden 2024 aikana ja vahvistaa keräykseen liittymisen tai ilmoittaa odotuslistalle kirjaamisesta, jos kyseisen asiakkaan lähialueelle tarvitaan vielä lisää asiakkaita keräyksen aloittamiseksi.

Vuonna 2024 monilokerokeräys on tarjolla ainoastaan Valkeakoskella, missä nykyiset palvelut jatkuvat keräyksen laajentuessa. Nykyiset hinnat ovat seuraavat (tulevan laajentuvan palvelun hinta tarkentuu ennen keräyksen alkamista):

  • 370 L monilokeroastia                   15,70 € / tyhjennys (sis. alv)
  • 660 L monilokeroastia                   21,10 € / tyhjennys (sis. alv)