Valitse sivu

Tuo omenat maksutta jätteidenkäsittelyalueelle!

Kiertokapulan toimialueella biojätteiden lajittelu- ja keräysvelvoite laajenee koskemaan 1–4 asunnon kiinteistöjä vähintään 5 000 asukkaan taajamissa reuna-alueineen tänä vuonna. Keräykset alkavat tänä vuonna vaiheittain ja syyskuussa keräykset aloitetaan Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella.

Lisäksi em. kuntien alueille tehdään vielä bioastioiden jälkitoimituksia syyskuun alussa jätehuoltoviranomaiselta saatuihin kompostointi-ilmoitustietoihin perustuen.

Keräysvelvoitteen piiriin kuuluvilla asukkailla oli valittavana joko biojätteen kompostointi tai käyttää Kiertokapulan toimittamaa biojäteastiaa. Ne, jotka ovat valinneet keräysastian, ovat saaneet käyttöönsä tuulettuvan biojäteastian. Samoin ne kiinteistöt, jotka eivät olleet tehneet mitään valintaa tai kompostointi-ilmoitusta ei ole tehty määräaikaan mennessä, saavat tuulettuvan biojäteastian pihalleen.

Valitettavasti emme pysty lähettämään teknisestä syystä kyseisten kuntien asukkaille tekstiviestiä, jossa kerrotaan ensimmäinen tyhjennyspäivä. Ensimmäisen tyhjennyspäivän voi tarkistaa kirjautumalla Asiakasnettiin 31.8.2024.

Lue lisää biojätteen keräyksestä, lajittelusta ja tuulettuvasta jäteastiasta!